La Roche Posay

La Roche Posay er blant verdens fremste innen hudpleie

  Hudpleieprodukter kommer i mange forskjellige varianter, innpakninger og i svært ulike prisklasser. Hva som kan regnes for å være et hudpleieprodukt varierer også veldig mye. Det kan være alt fra fotkremer til underlagskrem ment til bruk under sminkeprodukter.

  Spesialister på hud

  De aller fleste merker innen skjønnhetsprodukter satser på noen produkter innen hudpleie. Noen av disse merkene som La Roche Posay, har spesialisert seg på produkter til bruk på huden. De har styrt unna typiske ting innen kosmetikkindustrien kun er brukt for utseendes skyld som for eksempel neglelakk.

  I stedet har de tatt for seg huden og produserer produkter som skal brukes både for skjønnhetens skyld, og som legende produkter for alle typer hud.

  Huden er vårt største organ

  La Roche Posay erkjente tidlig at huden som menneskets største organ, byr på en mengde utfordringer for veldig mange mennesker. For et selskap så betyr det uendelige muligheter hvis en klarer å markedsføre seg inn som en leder på dette feltet.

  La Roche-Posay for problemhud

  Selv om huden regnes som menneskets største organ, så består huden av mange ulike områder som trenger forskjellig behandling og håndtering. Dette gir forskere mulighet til å utvikle en rekke forskjellige produkter til samme formål. Vi bør for eksempel fukte huden vår daglig med fuktighetskrem, og ulike deler av kroppen trenger ulike kremer. Som for eksempel:

  • Ansiktskrem
  • Øyekrem
  • Håndkrem
  • Fotkrem
  • Kroppslotion

  Det er heller ingen hemmelighet at det finnes forskjellige typer hud. La Roche Posay har erkjent at de går ut ifra 5 hudtyper og lager spesialprodukter til hver av disse.

  • Normal hud
  • Fet
  • Tørr
  • Rød
  • kombinert

  La Roche-Posay for problemhud

  Problemhud trenger ikke være en utfordring med riktig pleie og riktige produkter. Det er egentlig feil å si at det er problemhud, mest sannsynlig så har man brukt feil type hudpleieprodukter. En ungdom med fet hud og kanskje acne, burde for eksempel ikke bruke hudprodukter med oljer. Hudpleieprodukter kan i noen tilfeller ikke fjerne alle problemer, men kan redusere symptomene i stor grad.

  Et av de feltene hvor La Roche Posay er store, er produkter til sensitiv hud. Sensitiv og rød hud krever varsom behandling da personene reagerer raskt på ofte svært lite.

  La Roche-Posay for sensitiv hud

  Mange tenker nok at sliter man med sensitiv hud så må en ha hudtypen tørr hud. Alle personer uansett hudtype kan ha sensitiv hud.

  La Roche-Posay for sensitiv hud

  Symptomene på sensitiv hud kan komme av både ytre og indre faktorer og kan oppleves som svært plagsomme og til tider smertefulle. Huden blir raskt synlig tørr og rødlig i de områdene som rammes. Symptomer og kjennetegn er følelser i huden som:

  • brennende
  • kløende
  • strammende
  • prikkende

  Årsakene en har komt frem til gjennom forskning er at nerveendene i huden reagerer på grunn av overfølsomhet. La Roche Posay har gjennom sin forskning utviklet produkter som blant annet Toleriane som både ved sine ingredienser og sin innpakning lindrer og forhindrer reaksjoner i huden.

  Ytre påvirkning som fører til sensitiv hud

  Vi eksponerer huden vår hele dagen, både huden i ansiktet og huden som er dekket av klesplagg. Ytre faktorer som påvirker oss og kan skape reaksjoner i huden kan komme fra alt vi er i kontakt med. Typiske ytre faktorer som en som oftest blir påtvunget er:

  • høye og lave temperaturer i luften
  • Vind
  • Sol
  • Luftforurensing

  Dette er ting en ikke får gjort så mye med, men man kan beskytte den utsatte huden med blant annet produkter med solfaktor, kuldekremer og rensende produkter for å fjerne uønskede partikler med mer. Andre typer ytre påkjenninger som en faktisk kan kontrollere og selv redusere er for eksempel:

  • Unngå såper, parfymer og hudpleieprodukter med parfymer og sterke kjemiske ingredienser.
  • Være observant på innholdet i vaskemidler og skyllemidler og finne produkter som ikke inneholder ingredienser en reagerer på.
  • Enkelte tekstiler kan for eksempel fremkalle allergier og reaksjoner.

  Indre årsaker som kan resultere i sensitiv hud

  Setningen «vi er hva vi spiser», er meget treffende når det kommer til sensitiv hud. Mange med sensitiv hud kan reagere på blant annet sterk krydret mat, alkohol og andre typer matvarer og drikker. Det er viktig å bli kjent med hvordan en selv reagerer på det en putter i munnen. Ikke alle reagerer likt.

  Noen personer reagerer for eksempel på matvarer som inneholder gluten som brødvarer eller pastaretter. Hvis en legger merke til dette så kan det være en ide å forsøke matvarer som er glutenfri. Hudpleieprodukter fra La Roche Posay vil ikke kunne fjerne reaksjonene som oppstår i huden etter å ha spist noe en reagerer på. Spesialiserte produkter for sensitiv hud fra La Roche Posay vil lindre og redusere symptomene. Rødlig og rødflammede hudpartier kan lindres og en kan forebygge huden med slike spesialprodukter.

  Psyken kan påvirke huden vår

  Stress og hormonelle endringer i kroppen kan påvirke huden vår i stor grad. I slike tilfeller så finnes det produkter som faktisk beroliger huden. Når huden beroliges så reduseres rødligheten som er et av symptomene som oppstår i huden.

  De fleste apotekene som fører La Roche Posay sine forskjellige hudserier, vil kunne anbefale riktig produkt i forhold til hva slags utfordringer en sliter med.

  Hudpleieprodukter kommer i mange forskjellige varianter, innpakninger og i svært ulike prisklasser. Hva som kan regnes for å være et hudpleieprodukt varierer også veldig mye. Det kan være alt fra fotkremer til underlagskrem ment til bruk under sminkeprodukter. Spesialister på hud De aller fleste merker innen skjønnhetsprodukter satser på noen produkter innen hudpleie. Noen av disse merkene som La Roche Posay, har spesialisert seg på produkter til bruk på huden. De har styrt unna typiske…